Set Generator Diesel Silent Set

May 12, 2018
Set Generator Diesel Silent Set

Silent Type Diesel Generator Set Basic Info

  • Model NO .: KDGC

  • Kaedah Pemasangan Set Silent Diesel: Portable

  • Kaedah Penyejukan: Penyejuk Air

  • Asal: China

  • Jenis: Penjana Diesel Asas

  • Silent Diesel Generator Set Stroke: Four Stroke

  • Jenis Output: AC Tiga Fasa

  • Silent Diesel Generator Set Spesifikasi: CE

  • Kod HS: 8502

Silent Type Diesel Generator Set Deskripsi Produk

Set penjana CAMDA Diesel berbunyi

Kami adalah pengeluar set penjana untuk pelbagai jenis bahan api seperti diesel, gas asli, biogas, metana bed metana (CBM), gas dan syngas yang berkaitan.

Kami juga telah mengembangkan perniagaan kami untuk menyediakan penyelesaian sehenti untuk loji berkuasa biogas berdasarkan tapak pelupusan, sisa makanan, baja haiwan dan air sisa.

Ciri-ciri Set Generator Dingin Silent Set:

1. Dengan kanopi jenis jenis bekas, semua set siri senyap senyap boleh dinaikkan pada bahagian atas kanopi. Pad anti-getaran kecekapan tinggi untuk memastikan berjalan seimbang set gen. Pengudaraan yang baik dan pengukuran radiasi haba memastikan gen-set berjalan dalam suhu ambien yang sesuai. Kanopi berkapasiti yang lebih besar boleh membuat set gen dijalankan secara berterusan sekurang-kurangnya 8 jam.

2. Kebisingan tinggi yang berkesan mengurangkan pelbagai jalan ke saluran pengudaraan ditetapkan untuk memastikan prestasi dinamik gen yang ditetapkan. Bahan berprestasi tinggi menyerap bahan-bahan ke dalam angin labirin, peranti pengudaraan, yang didasarkan pada memastikan aliran udara yang lancar, bunyi juga dicegah. Bahan bunyi muffler pengurangan bunyi khusus menghalang bunyi bising mekanikal.

3. Struktur keseluruhan padat, saiz kecil, reka bentuk penampilan baru, dengan pelindung pelbagai jenis pelindung tiruan pelbagai jenis, terbina dalam impedans akustik ditambah penyampai komposit, mengurangkan bunyi bising daripada pelepasan ekzos. Pengurangan piawaian pelepasan bunyi adalah selaras dengan keperluan ISO3744. Bunyi boleh dikurangkan ke bawah 65-75dB.

4. Batal reka bentuk tradisional untuk pengambilan udara bawah untuk mengelakkan penyedutan serpihan dan debu dan meningkatkan kawasan masuk dan ekzos.

5. Kotak suis output yang berasingan dipasang untuk sambungan kabel mudah (terutama sesuai untuk pembinaan, tempat luaran).

6. Gred tinggi kalis air dan tahan cuaca.

7. Tidak memerlukan ruang elektrik untuk menjimatkan kos, sementara liputan tanah yang padat, kecil, sesuai untuk sebarang lokasi, dan boleh digerakkan dengan bebas seperti yang diperlukan.

8. Kurangkan kos kabel dan penggunaan bahan api.

9. Tutup sampingan khas untuk pembukaan dengan cepat, termasuk butang berhenti kecemasan, mudah untuk operasi dan penyelenggaraan.


Silent Type Diesel Generator Set.jpg