Pembangunan Diesel Generator Teknologi

Apr 24, 2017
Pembangunan Diesel Generator Teknologi

Dengan perkembangan teknologi IT, perniagaan penjana diesel tidak boleh dipisahkan daripada pembinaan pusat data, yang juga semakin meningkat dengan pesat skala dan kuantiti IDC Pusat pembinaan di jabatan-jabatan kerajaan Komunikasi, kewangan, sederhana dan syarikat besar dan. Ia adalah perlu untuk menggunakan up kuasa tinggi dan penjana diesel untuk membuat sistem bekalan kuasa yang selamat apabila peralatan pusat IDC itu dikendalikan dengan selamat.
Kaedah kesedaran umum adalah penjana sebagai bekalan kuasa siap sedia, dalam kes gangguan kuasa, oleh pensuisan automatik (ATS), UPS, bilik khas berhawa dingin, kecemasan input peralatan lampu dari punca utama kepada penjana, untuk mengelakkan UPS bateri kekurangan menyebabkan gangguan kuasa sistem. Sistem ini bukan sahaja memerlukan ijazah tinggi automasi penjana, tetapi juga memerlukan penjana mesti menyesuaikan diri dengan ciri-ciri beban linear up, supaya ia menjamin bekalan kuasa boleh dipercayai untuk beban tanpa kuasa.
Banyak kaedah industri pengurusan bilik komputer jelas mengemukakan bahawa bilik enjin perlu dilengkapi dengan penjana siap sedia, yang memerlukan kapasiti reka bentuk untuk memenuhi keperluan operasi normal peralatan, dan ada elaun sesuai. Walau bagaimanapun, dalam pemilihan sebenar dan penggunaan penjana, kerana kapasiti yang tidak mencukupi atau penyelenggaraan yang tidak betul generator, apabila gangguan kuasa sebenar, penjana tidak berfungsi dengan betul, artikel ini pada data yang besar bilik pusat sistem bekalan kuasa dalam yang sepadan set penjana , dengan hubungan UPS sepadan, penggunaan keperluan penyelenggaraan penjana untuk melakukan pengenalan ringkas kepada pengguna dalam pembelian, sokongan penjana diesel sebagai rujukan.