Pelanggan beli 500KW Gas menjana terletak di Inner Mongolia

Sep 08, 2017
Pelanggan beli 500KW Gas menjana terletak di Inner Mongolia

Pada 20 Ogos 2017, dari Inner Mongolia bayinnaoer pelanggan friend dengan hk, kuasa peralatan co., LTD. Weifang membeli 500 kw gas generator set perjanjian kerjasama, carta untuk pentauliahan di tempat kejadian ~
Penjana gas asli adalah penjana gas-fired.
Bahan mudah terbakar utama gas metana CH4, sebaliknya sedikit ethane, propane dan butane, dan sejumlah kecil gas hidrogen sulfida, nitrogen, karbon dioksida dan wap air dan sedikit karbon monoksida dan mengesan gas, helium dan argon, kepekatan metana yang biasanya 70% ~ 97%, ciri-ciri yang tak berwarna, tawar, tidak toksik.
Gas asli dihasilkan daripada telaga-telaga gas asli atau minyak yang dikaitkan dengan ekzos proses selepas pemulihan ringan hidrokarbon.
Penggunaan gas asli sebagai tenaga boleh mengurangkan penggunaan arang batu dan minyak, sekali gus meningkatkan pencemaran alam sekitar.
Gas asli sebagai tenaga yang bersih, boleh mengurangkan sulfur dioksida dan habuk pelepasan sebanyak hampir 100%, mengurangkan pelepasan karbon dioksida dan nitrogen oksida pelepasan sebanyak 50% 60%, dan membantu mengurangkan pembentukan hujan asid, melegakan kesan rumah hijau, bumi adalah pada dasarnya meningkatkan kualiti alam sekitar.