Pelanggan Anhui Membeli Enam Set Set Generator Diesel

Jul 17, 2017
Pelanggan Anhui Membeli Enam Set Set Generator Diesel

8 Julai 2017, pelanggan Anhui membeli satu set 300KW Steyr silent diesel genset dan lima set 40kW terbuka jenis diesel genset.

Gambar-gambar berikut adalah genset menunggu penghantaran ~

Pelanggan sering keliru tentang cara memilih penjana diesel, Kami menawarkan cadangan berikut:


1.Pilih model yang betul:

Pemilihan set penjana sangat kritikal. Model ini terlalu besar, kosnya meningkat, model terlalu kecil untuk memenuhi keperluan kuasa.


Kami mencadangkan senarai terperinci elektrik menjadi statistik terperinci terlebih dahulu. Contohnya, kuasa elektrik ialah 100KW. Arus mula peralatan elektrik biasanya dikira seperti berikut: 100KW * 1.25 = 125A. Jika peralatan kuasa mempunyai beban induktif yang besar, ia harus mempertimbangkan arus permulaan yang segera.


2.Pilih kebolehpercayaan perusahaan:

Selepas pemilihan model, sangat penting untuk memilih perusahaan dengan integriti yang baik, dan perusahaan yang mempunyai integriti yang baik adalah rakan kongsi yang paling boleh dipercayai. Hanya perusahaan yang jujur dan boleh dipercayai boleh memberikan anda produk yang berkualiti dan perkhidmatan yang sempurna. Untuk mewujudkan nilai untuk pelanggan dan situasi menang-menang dengan pelanggan, integriti perusahaan adalah kritikal.


3.Konfigurasi set penjana:

Set penjana terdiri daripada tiga bahagian: enjin diesel, penjana dan sistem kawalan. Gred, kualiti, harga dicerminkan dalam tiga bahagian ini.


微信图片_20170717171416_副本.jpg