Diesel penjana Pilih penjana rintangan dalaman kecil sejauh mungkin.

Apr 24, 2017
[[TitleContent]]

set 1.Generator peraturan pengujaan pengatur voltan, seperti penggunaan input UPS arus harmonik, seperti penggunaan PMG (penjana magnet kekal) insentif.
2. perlu memilih herotan yang rendah bentuk gelombang semasa, tinggi up faktor kuasa, walaupun kenaikan kos, kecekapan adalah jauh lebih tinggi daripada kapasiti mesin mengisi bahan bakar. dan perlawanan mesin minyak terbaik, mengikut industri UPS umum pembetulan Technology, teknologi penerus yang paling stabil seterusnya ialah: IGBT penerus (Active pembetulan faktor kuasa), 12 nadi penerus + 11 penapis harmonik, penapis aktif + penapis pasif + fasa terkawal penerus, 6 nadi penerus + 5 penapis harmonik, 6 nadi penerus, dan sebagainya.
3. Keperluan UPS harus mempunyai kelajuan tinggi kawalan penerus jalur lebar litar dan julat frekuensi fasa pintasan dan inverter Kadar penyegerakan fungsi laras di lokasi.
UPS harus mempunyai permulaan fungsi cerun untuk memastikan bahawa penerus dalam penjana secara beransur-ansur bermula, proses permulaan yang perlu diteruskan selama kira-kira 10 saat; apabila pemulihan sesalur, penerus harus dapat secara beransur-ansur jalan sehingga melalui suis tambahan untuk mengelakkan mengganggu beban lain dan mengelakkan penjana dari terbang.
UPS juga harus mempunyai fungsi permulaan ditangguhkan untuk mengelakkan semua beban di penjana pada masa yang sama, menyebabkan penjana untuk beban, masa kelewatan adalah 0-255 saat.
UPS harus mempunyai paras kedua penjanaan kuasa apabila aliran had semasa, mencegah penjana kerana tidak mencukupi, dan bateri perlu tuduhan yang amat besar percanggahan semasa, paras kedua had caj harus 0 ~ C10 laras.
Daripada itu, penjana dengan UPS dan baik atau keserasian, terutamanya bergantung kepada galangan keluaran penjana dan UPS input penyelewengan semasa. Dalam set penjana dan pemadanan UPS, nisbah kuasa boleh melakukan 1: 1, dan dalam pemilihan penjana, bukan sahaja untuk mengambil kira hampir sama kuasa yang sesuai, lebih perlu memahami jenis penjana pengujaan, jadi yang boleh menyesuaikan diri dengan UPS (tidak linear beban) dan kerja biasa.
Data besar bilik pusat mempertimbangkan gangguan sesalur, penjana dengan beban termasuk UPS (peralatan komputer), penyaman udara, bekalan kuasa kecemasan, lif api dan peralatan lain, penjana permulaan gangguan, biasanya disyorkan bahawa kapasiti penjana harus memenuhi sekurang-kurangnya semua beban jumlah keperluan kuasa, dan meninggalkan elaun 30% ~ 40%.