380V 220V Output Kecil Kuasa Terbuka Jenis Generator Penjana 2kw 3kw 4kw 5kw

Weifang Best Power Equipment Co, Ltd mengkhususkan diri dalam bidang enjin diesel untuk sekitar 7years, satu silinder, dua silinder, empat silinder, enam silinder produk setiap tahun. Air disejukkan dan air disejukkan enjin diesel yang digunakan untuk penjana, set pam dan banyak set kuasa lain. Penjana petrol ...

Maklumat produk

Weifang Best Power Equipment Co, Ltd mengkhususkan diri dalam bidang enjin diesel untuk sekitar 7years, satu silinder, dua silinder, empat silinder, enam silinder produk setiap tahun. Air disejukkan dan air disejukkan enjin diesel yang digunakan untuk penjana, set pam dan banyak set kuasa lain.

Penjana petrol Ciri-ciri:

1. Kuasa oleh silinder tunggal, 4-lejang, OHV, enjin penyejuk udara

2.100% dawai tembaga Alternator

3. Bunyi yang rendah, penggunaan bahan api rendah

4. Bersih, Ekonomi, Berprestasi tinggi

5. voltan yang stabil dan kekerapan

6. perlindungan pemutus litar lebih

7. Sistem peringatan untuk melindungi enjin

8. Kuasa yang boleh dipercayai untuk Rumah, Rekreasi, Kecemasan

图片 1.png

* Enjin asal dicirikan oleh keselamatan, kecekapan tinggi dan ketahanan yang diterima pakai.

* Ciri-ciri operasi yang stabil, bunyi yang rendah dan ayunan rendah, dan reka bentuk kebuk pembakaran yang unik bukan sahaja membuat enjin petrol bersih, tetapi juga tidak membawa pencemaran kepada persekitaran ambien.

* Reka bentuk yang sangat baik dan ciri kesediaan untuk memulakan dan mengendalikan, penjimatan tenaga dan ketahanan, pencemaran yang rendah, dan lain-lain, dan sokongan getah pada rak mesin menjamin stabil dan selamat menjalankan enjin petrol.

* Penjana magnet kekal magnet bumi pilihan dengan prestasi permulaan yang baik, keupayaan beban yang kuat dan kecekapan tinggi, lebih sesuai digunakan dalam beban induktif termasuk UPS, penghawa dingin, mesin kimpalan dan alternator, dan lain-lain.

图片 2.png

Beban dan penghantaran penjana petrol

图片4.png

Parameter penjana petrol

图片 5.png

图片 6.png


Hantar pertanyaan

You Might Also Like