LNG Generator 300--1000kw 440V dengan Loji Penjanaan Enjin Jenama dan Gas

Projek Biogas / Gas Asli Pemegang gas fleksibel membran ganda kami terletak di bahagian atas silinder penapaian, pemegang gas fleksibel membran berganda juga boleh digunakan sebagai penutup untuk silinder penapaian. Pemegang gas fleksibel berbingkai berbuih jenis ini menyimpan banyak wang. Sementara itu, kami ...

Maklumat produk

Projek Biogas / Gas Asli

Pemegang gas fleksibel membran dua kami terletak di bahagian atas silinder penapaian, pemegang gas fleksibel membran berganda juga boleh digunakan sebagai penutup untuk silinder penapaian. Pemegang gas fleksibel berbingkai berbuih jenis ini menyimpan banyak wang. Sementara itu, kami telah mengambil banyak teknologi canggih untuk menjadikan sistem penyimpanan kami berfungsi dengan baik dan mempunyai jangka hayat yang panjang.

图片 1.png

Pemegang gas fleksibel membran dua kali dipasang pada asas semen atau bahagian atas tangki anaerob.

Pemegang gas fleksibel membran Double diperbuat daripada bahan poliester yang diproses khas, dan tangki diperbuat daripada membran luar, membran dalaman, membran bawah dan bahagian aksesori lain.

Ia digunakan secara meluas untuk menyimpan pelbagai gas neutral, seperti biogas, udara, CO2, O2 dan sebagainya

图片 2.png

Pengenalan ringkas pembungkusan gas fleksibel ganda:

Pemegang gas fleksibel membran ganda bersepadu terdiri daripada dua lapisan filem. Penyimpanan gas antara permukaan intima dan tangki.

Membran luar kebanyakannya hemispherical, 1/3 sfera, yang bersambung dengan tangki dipasang atau tangki dikimpal, tangki simen, digunakan untuk membentuk keseluruhan projek.

Dalam lapisan membran ganda fleksibel, lapisan membran dalaman dan luaran, peranti digunakan untuk tekanan malar untuk mengekalkan tekanan reka bentuk membran dalaman gas metana.

Pemegang gas fleksibel membran ganda mempunyai kelebihan pembinaan mudah, pemasangan dan penyelenggaraan yang mudah.

Seluruh sistem mudah dikendalikan dan mudah dikawal.

Struktur bersepadu boleh membuat pemasangan dan penyelenggaraan lebih mudah, dan juga dapat mengurangkan pelaburan

图片 3.png

Kelebihan produk:

1. Pemegang gas fleksibel membran double / bahagian Biogas gasholer:
Pembuat gas fleksibel membran ganda membran luaran sentiasa mengekalkan tekanan positif untuk mengekalkan bentuk dan melindungi sistem daripada badai atau cuaca buruk.
2. Membran dalaman digunakan untuk penyimpanan biogas yang berkesan, dan ia sentiasa terapung naik dan turun mengikut tahap pengisian penyimpanan biogas.
3. Membran bawah pemegang membran double membran fleksibel di atas asas untuk memastikan ketegangan gas.
Prestasi dan Ciri-ciri:
1. Pemegang gas fleksibel membran ganda mempunyai kadar pemanfaatan tinggi biogas, kurang pelaburan, kurang pekerjaan tanah, rintangan kakisan, hayat panjang, output tekanan berterusan automatik, keselamatan yang tinggi.
2. Dilengkapi dengan meterai keselamatan luar dan pelindung tekanan positif, tiada kebocoran kebocoran.
3. Pemegang gas fleksibel membran ganda Dilengkapi dengan pelbagai sistem penggera, sistem pemeriksaan kebocoran gas. 图片 4.png

Kes yang berjaya

1. China-Australia menyertai projek

2.Sino-Jerman kerjasama

3.Sino-Afrika kerjasama

4.Sino-Afrika kerjasama


Hantar pertanyaan

Anda mungkin juga berminat