Pam Air Diesel Trailer / Portable untuk Ladang Enapcemar atau Pengairan

Pengairan / penternakan pam air diesel tanpa kuasa elektrik Bagaimana untuk mengairi tanpa kuasa elektrik? Bagaimana untuk memindahkan air enap cemar apabila kerja liar? Motor elektrik? Pam air Diesel menetapkan lebih mudah untuk dikendalikan. Pam air Diesel 1. mudah bermula dan beroperasi 2. tanpa kuasa elektrik 3. mana-mana ...

Maklumat produk

Pengairan / penanaman pam air diesel tanpa kuasa elektrik

Bagaimana untuk mengairi tanpa kuasa elektrik?

Bagaimana untuk memindahkan air enap cemar apabila kerja liar? Motor elektrik? Pam air Diesel menetapkan lebih mudah untuk dikendalikan.

图片1.png

Pam air Diesel

1.Mudah bermula dan beroperasi

2. Tanpa kuasa elektrik

3. Mana-mana keadaan kerja

Ciri-ciri pam air Diesel

1. Pam: Ia adalah pam empar sendiri, yang merupakan jenis peralatan pelupusan kumbahan yang khusus, reka bentuk dengan keupayaan pelupusan anti-tersumbat dan kemusnahan yang kuat. Ia boleh digunakan untuk membuang kekotoran serat ultra panjang. Di samping itu, ia mempunyai ciri-ciri lif sedutan yang tinggi supaya ia boleh digunakan di banyak kawasan, seperti pengairan, marin, penapisan perlombongan dan sebagainya.

图片 2.png

2. Gandingan: kami menggunakan gandingan elastik yang tinggi, yang boleh menyambungkan pam dan enjin diesel yang lebih baik. dan melindungi enjin deisel. Kerana gandingan elastik yang tinggi boleh mengurangkan getaran dan menjimatkan kos kos minyak.

图片3.png

3. Tangki Minyak Di Papan Asas: reka bentuk ini bukan sahaja dapat menyelamatkan ruang, dan anda boleh menyesuaikan ukurannya

图片4.png

4. Sambungan bersama kardan, melindungi enjin diesel dan pam dari kerosakan kekerapan paksi.

图片 5.png


Hantar pertanyaan

You Might Also Like