85hp Multi - Peringkat Pam Air Tekanan Tinggi 460m³ Kelajuan Aliran 1450rpm Aliran Air

85hp Multi - Peringkat Pam Air Tekanan Tinggi 460m³ Kelajuan Aliran 1450rpm Aliran Air

Permohonan Produk Penjana Diesel, penjana gas dan penjana petrol untuk kegunaan industri digunakan secara meluas dalam perkara-perkara berikut: --- Bekalan kuasa elektrik domestik --- Bekalan kuasa industri elektrik --- Bekalan kuasa elektrik pertanian --- Untuk umum dan siap sedia atau kecemasan kuasa penjanaan elektrik yang digunakan dalam setiap bidang

Maklumat produk

Spesifikasi set pam
Model set pam BST-460-100
Ketua 100m
Aliran 460m³ / h
Kelajuan 1450rpm
2. Spesifikasi Enjin
Jenama Enjin BST
Kuasa yang dinilai 63KW
Pengaturan Silinder Menegak dalam talian
Kitaran Empat lejang
Jenis pengambilan udara Turbocharging
Sistem bahan api diesel
Sistem penyejuk Air tertutup disejukkan
Kaedah pemerintahan Mekanikal / Elektronik
Kaedah Memulai Eletrical
3. Spesifikasi Pam
Ketua (m) 100m
Aliran 460m³ / h
Kelajuan 1450rpm

Pam air Diesel digunakan untuk pertanian, industri, sistem pemadam kebakaran kecemasan dan sebagainya.
Sijil kami
Kami sentiasa merasakan bahawa kejayaan syarikat kami secara langsung berkaitan dengan kualiti produk yang kami tawarkan. Mereka memenuhi keperluan kualiti tertinggi seperti yang ditetapkan dalam garis panduan ISO9001, SGS, CE dan sistem kawalan kualiti yang ketat.
Peralatan Pengeluaran
Kami mampu mencampurkan dan menghasilkan enjin diesel dan gas dan memasang genset dengan jenis kalis bunyi dan jenis terbuka. beberapa keupayaan pembuatan yang paling maju yang ada, termasuk cetakan dan pemesinan tersuai.
1.Untuk enjin diesel: Kita boleh membeli setiap bahagian untuk memasang dan mengesan proses dengan keperluan teknikal yang ketat. Setiap enjin set mempunyai ujian berjalan 4-6 jam sebelum jualan.
2.Untuk genset: dengan enjin jenama asal seperti CUMMINS, PERKINS, VOLVO, DOOSAN, WEICHAI, YUCHAI dan ujian lari dengan 0% beban, beban 50%, beban 100% dan beban 110%.
3. Untuk kilang penjana gas, kami mempunyai garis pengeluaran keseluruhan untuk biogas.
 
Pasaran Pengeluaran
Kami mempunyai pelanggan dari pasaran domestik dan luar negeri. Weifang Best Power Equipment Co, Ltd Pengurus Jualan boleh berbahasa Inggeris fasih untuk komunikasi yang baik. Pasaran jualan utama kami:
Asia Tenggara 10.00%
Asia Barat 15.00%
Timur Tengah: 15.00%
Afrika: 25.00%
Eropah: 15.00%
China: 20.00%
Perkhidmatan kami
Sebelum jualan: sokongan teknikal terperinci dan pasukan perkhidmatan profesional akan membantu pelanggan memilih pelan terbaik atau setiap pelanggan.
Selepas jualan: 7 * 24hours pasukan perkhidmatan dalam talian siap sedia, pastikan komunikasi yang baik antara pelanggan dan pasukan teknikal, untuk proses pengeluaran dan penghantaran dan perkhidmatan.
Selain produk kami yang sedia ada, kami juga boleh menghasilkan produk khas mengikut lukisan atau sampel dari pelanggan kami. Kami mengawal kualiti produk secara kritikal untuk setiap langkah semasa pembuatan dari alat ganti kepada unjuran elektrik. Kami menawarkan sokongan teknikal yang tiada tandingan.
 
 

Hot Tags: 85hp berbilang peringkat tekanan tinggi pam air 460m³ aliran air 1450rpm kelajuan enjin, China, pengeluar, kilang, harga

Hantar pertanyaan

You Might Also Like