Sejarah kita

Weifang Best Power Equipment Co., Ltd yang ditubuhkan pada Apri-24hb 2014. Syarikat ini merupakan pengeluaran, penjualan, import dan eksport dalam perusahaan bersepadu, dengan kelayakan orang sah bebas. Perniagaan utama: Mesin diesel 10KW - 2000KW yang digunakan untuk penjana, peralatan saliran dan pengairan, unit pemadam kebakaran, dan kapal. Kami bermula sebagai kilang mesin diesel dengan pengeluaran 7000 set setiap tahun, kini telah menjadi salah satu pembekal terkemuka di bidang penjana diesel / gas dan pam diesel di China.

diesel generator

Kilang Kami

WeiFang Best Power Equipment Co., Ltd yang terletak di "ibukota layang-layang dunia" --WeiFang ShanDong. Sebagai pembekal global di Made-In-China

100kw diesel generator

Produk Kami

Produk Weifang Best Power Equipment Co., Ltd merangkumi yang berikut:

1, Penjana diesel / genset

2, Penjana gas

3, pam air Diesel

4, Penjana petrol

Kami membekalkan produk penjana di seluruh dunia kepada pelbagai syarikat di seluruh dunia, mulai dari organisasi multinasional besar hingga syarikat individu kecil.

silent diesel generator


Permohonan Produk

Penjana diesel, penjana gas dan penjana petrol untuk kegunaan Industri banyak digunakan dalam hal berikut:

--- Bekalan elektrik elektrik domestik

--- Bekalan kuasa elektrik industri

--- Bekalan kuasa elektrik pertanian

--- Untuk penggunaan tenaga elektrik biasa dan siap sedia atau kecemasan yang digunakan di setiap bidang

Pam air diesel yang digunakan untuk pertanian, perindustrian, sistem pemadam kebakaran kecemasan dan sebagainya.

Sijil Kami

Kami selalu merasakan bahawa semua kejayaan syarikat kami berkaitan secara langsung dengan kualiti produk yang kami tawarkan. Mereka memenuhi syarat kualiti tertinggi seperti yang ditetapkan dalam pedoman ISO9001, SGS, CE dan sistem kawalan kualiti yang ketat.

Peralatan Pengeluaran

Kami mampu mencampurkan dan menghasilkan enjin diesel dan gas dan memasang genset dengan jenis kalis bunyi dan jenis terbuka. beberapa keupayaan pembuatan termaju yang ada, termasuk pembuatan dan pemesinan khas.

1. Untuk enjin diesel: Kami dapat membeli setiap bahagian untuk proses pemasangan dan pengesanan dengan keperluan teknikal yang ketat. Setiap enjin set mempunyai ujian 4-6 jam sebelum dijual.

2.Untuk genset: dengan mesin jenama asli seperti CUMMINS, PERKINS, VOLVO, DOOSAN, WEICHAI, YUCHAI dan ujian berjalan dengan beban 0%, muatan 50%, muatan 100% dan beban 110%.

3. Untuk loji penjana gas, kita mempunyai keseluruhan barisan pengeluaran untuk biogas.

300kw diesel generator

Pasar Pengeluaran

Kami mempunyai pelanggan dari pasar domestik dan luar negeri. Weifang Best Power Equipment Co., Ltd Pengurus jualan boleh fasih berbahasa Inggeris untuk komunikasi yang baik. Pasaran penjualan utama kami:

Asia Tenggara 10.00%

Asia Barat 15.00%

Timur Tengah: 15.00%

Afrika: 25.00%

Eropah: 15.00%

China: 20.00%

Perkhidmatan kami

Sebelum penjualan: sokongan teknikal terperinci dan pasukan perkhidmatan profesional akan membantu pelanggan untuk memilih rancangan terbaik atau setiap pelanggan.

Selepas jualan: 7 * 24 jam pasukan perkhidmatan dalam talian siap sedia, pastikan komunikasi yang baik antara pelanggan dan pasukan teknikal, untuk proses pengeluaran dan penghantaran dan perkhidmatan.

Selain produk kami yang ada, juga dapat menghasilkan produk khas mengikut gambar atau sampel dari pelanggan kami. Kami mengawal kualiti produk secara kritikal untuk setiap langkah semasa pembuatan dari alat ganti hingga unjuran elektrik. Kami menawarkan sokongan teknikal yang tiada duanya.